200 EARLY BIRD TICKETS VANAF 1 SEPT VOOR de POLAR BEAR & de TRAIL DE SCHORRE BOOM

  • HOME
  • HOME

200 EARLY BIRD TICKETS VANAF 1 SEPT VOOR de POLAR BEAR & de TRAIL DE SCHORRE BOOM

Nieuwe afstanden voor de 11de editie van de Runners’ Lab North C Trail te Koksijde

Reeds voor de 11de keer zijn we te vinden op de zeedijk te Koksijde voor een nieuwe editie van de Runners’ Lab North C Trail. Op 9 maart 2025 mogen jullie opnieuw de loopschoenen aantrekken en kiezen tussen 13, 22, 31 of 40 km.

Een uitdaging voor iedereen

Of je nu een doorgewinterde loper bent of voor het eerst deelneemt aan een trail, dit evenement biedt voor iedereen een kans om zijn of haar persoonlijke doelen te bereiken. Is hardlopen niet echt jouw ding ? Dankzij de North C Walk van 8 maart heb je geen excuus om in je luie zetel te blijven zitten en om NIET dit prachtige natuurgebied te komen ontdekken.

Parcoursen

De start en finish van alle afstanden bevindt zich op de zeedijk , pal in het centrum van Koksijde ter hoogte van het Terlinkplein. Naast uiteraard heel veel zand, tref je bossen en de hoogste duin van België aan op het parcours. Ook de wind kan alles een stuk zwaarder maken. Kortom alle ingrediënten voor een heroïsche trail zijn aanwezig

Het parcours loopt door de mooiste delen van de regio, langs het strand, door de bossen en over de duinen. Het biedt lopers een unieke kans om onze Belgische kust op een sportieve manier te ontdekken.

Verwacht geen snelle tijden, wegens 85% onverhard en enkele pittige (zand) klimmetjes. Verwacht wel één van de mooiste natuur TRAILS VAN BELGIË, waar elke finisher een winnaar is !

Inschrijving en Deelname

Inschrijving voor de 40km / 31km / 22km en 13km North C Trail  openen op 9 oktober, precies 6 maanden voor het event. We moedigen iedereen aan om zich vroegtijdig in te schrijven, aangezien we een grote belangstelling verwachten en er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Er zijn speciale vroegboekkortingen voor de eerste 300 ingeschreven. Het maximum toegelaten lopers in 2025 is 2000.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op de 11de Runners’ Lab North C Trail  en/of de North C Walk van 8 maart ! Samen maken we er een onvergetelijke dag van.

meer artikels...